Skip to content

TOEPASSINGEN

Geavanceerde video communicatie

Terwijl de druk van de digitale disruptie en de race om te innoveren traditionele business modellen onder druk zetten, realiseren financiële dienstverleners het potentieel voordeel door het implementeren van game-changing online video collaboration technologieën. Met als doel de klanttevredenheid verhogen, kosten te verlagen en betere beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie.

Met de online video communicatie kun je in een handomdraai je advies verrijken door op afstand te werken. Klanten die je anders fysiek bezoekt kunnen nu inloggen voor een zakelijke online meeting. Schermen delen, gesprekken opnemen en nog veel meer.

Gemak en efficiëntie voor jouw organisatie, oftewel meer klanten adviseren in minder tijd.

Al eens nagedacht om je salesgesprek op afstand te doen?

Financiële dienstverleners

In een sector waar vertrouwen opbouwen én behouden centraal staat, versterkt persoonlijke communicatie - die door video gesprekken geboden wordt- de relaties met klanten en helpt het loyaliteit te behouden.

Direct presenteren van je services met haarscherpe audio en video. Kort en krachtig je prospect meenemen in jouw producten gamma of aanbod van diensten. Afstand of files spelen geen rol meer. Banken en verzekeraars zien en gebruiken de voordelen van advies op afstand.

Accountants, hypotheekadviseurs, vermogensbeheerders en pensioenadviseurs - elke zakelijke dienstverlening kan ook geheel of gedeeltelijk online. Een live online accountant is enkel een kwestie van tijd - dan heeft elk kantoor een dergelijke formule.

Welke toepassing wil jij inzetten? Wij denken graag met jou mee.

Informeer naar de mogelijkheden.

Connected devices voor elke gebruiker in 2020
%
Van de gebruikers regelen hun bankzaken online
2 -
Millennials geven de voorkeur aan digitale transacties 2-3 keer boven persoonlijke transacties
Data analytics | AI en het gebruik van collaboration tools zullen naar verwachting de belangrijkste investeringen in kritische digitale transformatie te zijn, in de komende 5 jaar
Scroll To Top