Skip to content

een nieuwe dimensie voor conference rooms

NAADLOZE INTEGRATIE

Inter4Collaboration is een gecertificeerde partner van ZOOM uit Silicon Valley. De nieuwe ZOOM ROOMS software van onze partner is haar tijd ver vooruit. Daar waar tot op heden de hardware voorop stond en de software een bijrol had, zijn nu de rollen omgedraaid. De software is leading en de hardware volgt! Van Zoom Rooms tot externe smartphone - het sluit allemaal naadloos op elkaar aan.

One touch via de nieuwe software voor de iPad of je Android tablet en de meetings kunnen starten. Kabels zijn overbodig als je met je laptop of ander device tijdens de meeting je eigen scherm wilt delen. De gepatenteerde proximity detection weet dat jij een ZOOM applicatie hebt en het delen zonder kabel kan beginnen. Wat een gemak!

EXPERTISE

Wij hebben alle specialisme in huis om samen met jou een Zoom Room op maat in te richten. Van idee tot en met installatie van de hardware, adviseren en implementeren wij het voor jou. Denk aan de juiste schermen, camera(s), microfoon en geluid. Meer weten over Zoom Room?

Zelfs de meer traditionele H323/SIP room systemen onder andere Tandberg, Polycom, Cisco, Lifesize kunnen ook deelnemen aan jouw Zoom Room meetings. Via een speciale inbel link haal je deze rooms in jouw meeting.

HOGE PRODUCTIVITEIT VANUIT JE ZOOM ROOM

Het nieuwe vergaderen start je met één druk op de knop, je deelt content draadloos en streamt zonder moeite je webinar live via Youtube en Facebook. Allemaal met HD video en audio kwaliteit.

Met de vele – razendsnel groeiende -  integraties die Zoom biedt kun je de software makkelijk integreren met je digitale werkomgeving zoals Office 365/Microsoft TeamsGoogle#Slack en Salesforce. Inmiddels is Zoom ook voor LinkedIn Sales Navigator beschikbaar!

ZOOM ROOM BOOKING

Monitor, analyseer en beheer al je vergaderruimten vanuit jouw eigen beheerportal. Met de additionele Room Booking module kun je makkelijk een ruimte reserveren en de beschikbaarheid zien. De Room display integreert met je Microsoft Outlook Exchange of Google Calendar. Deze hyper moderne en bijzonder complete vergaderoplossing helpt je de problemen van vandaag en de kansen van morgen aan te pakken.

Kortom, het gemak, de kwaliteit én de schaalbaarheid van ZOOM in één moderne hardware omgeving. Wij vertellen je graag meer over dit product!

SendCloud Zoom Room | INTER
Cultura Zoom Room | INTER
Enterprise Room [8-20 personen]

PROBEER NU! GRATIS PROEFLICENTIE VOOR 30 DAGEN!

Twijfel je nog? Probeer dan onze gratis demo! Vraag deze HIER aan!

Scroll To Top